torsdag 24 juni 2010

Lite sammanfattning

Senaste sakerna som köpts från England: Kompressionsstrumpor från craft och cykelhjälm från catlike (se "senast köpta pryl")

Många barnsaker som finns hemma nu: babyskydd till bilen, sovgunga, babysitter, vagga. Det börjar bli på allvar nu!

Besök av flera småttingar på senaste tiden. Idag var till exempel Johan och Johanna här med sina trillingar. Riktigt kul att träffa alla fem men jag konstaterar att det känns skönt att vi inte ska ha tre :)

Sommarlovet började inte jättebra, har nämligen varit förkyld i en och en halv vecka. Nu är jag dock tillbaka i träning och idag blev det en solig cykeltur till Sidensjö.

Den tänkta semesterresan till Björnliden, Linköping och Västervik har blivit lite uppskjuten eftersom Jenny hade något värde som inte var helt bra och hon ska därför på kontroll igen på måndag.

Avslutar med en kort fundering om pågående VM i fotboll. Anmärkningsvärt och lite småkul att både Frankrike och Italien är utslagna redan i gruppspelet.

1 kommentar:

Världsmetropolen Linköping sa...

Grattis Kusin till er lilla dotter! Hoppas att ni alla mår bra. Hälsa Jenny. Det blir nog tidernas konstigaste vm final nu när även Tyskland är ute. Kram Kusin.